!!!VOLONTIRAJ ZA BUDUĆNOST SVIH NAS!!!

  • Post category:Vesti
  • Post comments:0 Comments

Uvaženi građani, dragi volonteri,

Uvereni smo da shvatate koliko je ozbiljna situacija u našoj državi, kada je u pitanju borba sa epidemojom korona virusa. Takođe, uvereni smo i da znate da su najugroženije naše bake i deke, ljudi koji su nas odgajali, podučavali, čuvali, lečili i bili nam bezuslovna podrška. Vreme je da im se odužimo!

U ovim izazovnim danima, važno je da svi budemo disciplinovani i ostanemo kod kuće, a ovo je posebno važno kada su u pitanju naši najstariji sugrađani. Ipak, njima je najteže da ispoštuju ovakva pravila. Neophodnost overavanja recepata i potvrda, kupovine lekova, nabavke osnovnih životnih namirnica pred njih stavlja nepremostive prepreke!

Zato je od posebnog značaja da pokažemo međugeneracijsku solidarnost i našim najstarijim sugrađanima zahvalimo na svemu što su za nas učinili, a one najmlađe primerom naučimo poštovanju i solidarnosti.

Naučno-stručno društvo za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama poziva sve svoje članove, i one koji su spemni da se odazovu ovom humanom činu, da postanu volonteri i pomognu stručnim timovima da na najefikasniji i najbrži način podmire potrebe onih koji nisu u mogućnosti da napuštaju svoje domove.

Zainteresovani volonteri mogu se prijaviti zameniku komenadanta jedinice civilne zaštite opšte namene NSDR-URVS, Nemanji Dankoviću, na broj telefona: 0611362268

Solidarnost je snaga slabih, budimo njihova snaga.

Оставите одговор