Sekretar NSD-URVS - Anja Beli

Anja Beli, rođena 7. januara 2002. godine u Požarevcu, Republika Srbija. Obrazovanje je oduvek bilo centralni deo Anjinog života. Nakon završetka osnovne škole „Dositej Obradović“ u Požarevcu 2016. godine, nastavila je svoje obrazovanje u „Požarevačkoj gimnaziji“ na društveno-jezičkom smeru, gde je diplomirala 2020. godine. Nakon toga, upisala se na „Fakulteta bezbednosti“ na Univerzitetu u Beogradu. Svoje znanje dodatno je proširila kroz raznovrsne online kurseve poput „Understanding 9/11: Why 9/11 Happened & How Terrorism Affects Our World Today“ i „Terrorism and Counterterrorism: Comparing Theory and Practice“, kao i kroz edukativne seminare i obuke u organizaciji „Nacionalnog Naučno-stručnog društva za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama“. Uz obrazovanje, Anja je stekla i radno iskustvo koje je doprinelo njenom profesionalnom razvoju. Tokom 2022. godine, radila je kao asistent u štampariji „Grafart“ u Požarevcu, a prethodnih nekoliko godina angažovala se kao asistent tokom novogodišnjih praznika.  Anjino interesovanje za jezike doprinelo je njenom raznovrsnom iskustvu. Pored srpskog, njenog maternjeg jezika, Anja tečno govori engleski na nivou B2 i razume slovenački jezik. Kada je reč o veštinama rada na računaru, Anja poseduje viši nivo znanja u programima kao što su Microsoft Word, PowerPoint i Canva, dok ima nizak nivo znanja u programima poput Corel Draw i Microsoft Excel. Pored toga, svakodnevno koristi internet i elektronsku poštu. Anjina raznolika interesovanja obuhvataju bezbednost, aktivni i zdrav život, stalni rad, napredak i učenje. Voli životinje i rado pomaže drugima kad god je u mogućnosti. Uz svoje bogato iskustvo i širok spektar veština, Anja Beli teži ka ličnom i profesionalnom uspehu, istražujući svet oko sebe i kontinuirano napredujući u svojim interesovanjima i ciljevima.

Koordinator za organizaciju i promociju obuka - ksenija simonoviĆ

Ksenija Simonović je mlada profesionalna individua s bogatim obrazovnim i radnim iskustvom. Nakon uspešno završenog srednjoškolskog obrazovanja kao ekonomski tehničar u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Požarevcu 2019. godine, uputila se ka daljem usavršavanju na Fakultetu bezbednosti, Univerziteta u Beogradu, gde trenutno pohađa studije kao apsolvent. Tokom svoje karijere, Ksenija je stekla raznovrsno iskustvo u različitim oblastima. Počevši od rada kao promoter mnogih proizvoda, stekla je dragoceno iskustvo u komunikaciji i promociji. Nakon toga, radila je kao administrativni radnik u knjigovodstvenoj agenciji Bomipa, gde je bila odgovorna za knjiženje izvoda i faktura, demonstrirajući svoju sposobnost za tačan i efikasan rad. Njeno interesovanje za bezbednost izraženo je kroz aktivno učešće u raznim seminarima i obukama. Bila je učesnik seminara fakulteta bezbednosti „Snagom znanja u bezbednu budućnost“, član Naučno-stručnog društva za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama i učesnik prve nacionalne bezbednosne obuke za mlade iz oblasti vanrednih situacija. Takođe je učestvovala i na drugom nacionalnom seminaru iz oblasti upravljanja rizicima u vanrednim situacijama, kao i u skijaško-spasilačkoj obuci u zimskim uslovima, što dodatno ističe njen angažman i interesovanje za ove oblasti. Ksenija je takođe licencirani tehničar za brze vode i spasavanje od poplava, što naglašava njen profesionalni angažman i odgovornost prema zajednici. Poseduje vozačke dozvole za B kategoriju i A2 kategoriju. Njeni lični kvaliteti, uključujući komunikativnost, ljubaznost, snalažljivost, vrednoću, upornost, saradljivost i odgovornost, čine je pouzdanim saradnikom i članom tima. Ksenija Simonović predstavlja osobu koja je posvećena učenju, napretku i doprinosu zajednici kroz svoj rad i angažman.

Koordinator za PROMOTIVNI MATERIJAL I DIZAJN - Milica Vlajković

Milica Vlajković je rođena u Beogradu 15. marta 1996. godine. Završila je Fakultet bezbednosti Univerziteta u Beogradu 2021. godine, smer – civilna zaštita i zaštita zivotne sredine. Završila je Gimnaziju u Obrenovacu, društveno jezički smer. Poseduje Licence Bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara i licencu za izradu procene rizika od katastrofa i plana zaštite i spasavanja. Zaposlena je u EPS AD, Ogranak TENT kao Strucni saradnik za vanredne situacije. Pre zaposlenja u EPS AD, 2 godine je radila na poslovima bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara u firmi Tehpro. U toku 2018. godine započela je svoje aktivanosti u Naučno-stručnom društvu za upravljanje rizicima u vanrednim situacija i dala doprinos u organizaciji i kordinaciji Prve bezbednostne obuke na Staroj planini, kao i organizaciji ostalih sprovedenih obuka. Završila je sve bezbednosne obuke koje su bile u organizaciji Naučno-stručnog društvu za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama u oblastima upravljanja rizicima, zaštite od katastrofa i spasavanja. Zatim je u istoj organizaciji pomagala u planiranju i izradi grafičkog dizajna, reklamnih materijala i promotivnih proizvoda društva na Prvom nacionalnom seminaru o vanrednim situacijama. „Iskustva sa terena i naučene lekcije: strategije zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama. Pohađala je i volontirala na raznim seminarima vezanim za bezbednost. Pored toga, 2018. godine završila je obuku iz rukovanja vatrenim oružjem. Njena profesionalna interesovanja obuhvataju bezbednost, hitne slučajeve, sisteme zaštite i spasavanja i naučne studije o katastrofama.