DRUGI NACIONALNI SEMINAR IZ OBLASTI UPRAVLJANJA RIZICIMA U VANREDNIM SITUACIJAMA

Naučno-stručno društvo za upravlјanje rizicima u vanrednim situacijama (http://upravljanje-rizicima.com/) i Međunarodni institut za istraživanje katastrofa (http://upravljanje-rizicima.com/medjunarodni-institut-za-istrazivanje-katastrofa/) u Beogradu organizuju Drugi nacionalni seminar za mlade iz oblasti – Upravlјanja rizicima u vanrednim situacijama.

Predviđeno je da seminar traje 3 dana (od 15. do 17. decembra 2023. godine) i da na kraju seminara polaznici dobiju sertifikate.

Učesnici seminara biće promovisani u posebnoj brošuri  – Učesnici Drugog nacionalnog seminara iz oblasti upravljanja rizicima u vanrednim situacijama.

U sklopu seminara, za sve polaznike je obezbeđeno posluženje u periodu pauza (obrok, poslastice i piće).

Cena seminara za nezaposlene mlade iznosi 3.000 dinara, dok za zaposlene iznosi 4.000 dinara.

Uplata se vrši preko tekućeg računa: 340-11020546-63 Erste banka

Prijave se realizuju slanjem imejla sa osnovnim podacima (ime i prezime, mesto prebivališta), prikladnom fotografijom za brošuru na imejl upravljanje.rizicima.vs@gmail.com. Uz prijavu, potrebno je poslati i elektronsku kopiju uplatnice kotizacije učestvovanja.

Prijave za seminar, zbog velikog broj interesovanja, otvorene su do 25.10.2023. godine.

O ostalim detalјnijim informacijama, kao i sama Agenda, biće dostavlјena prijavlјenim polaznicima seminara.

Planirano je da bude prisutno više od 300 mladih sa različitih Univerziteta i Fakulteta u Srbiji i celog regiona. Napominjemo da seminar neće biti ograničen samo na mlade već će i svi ostali zainteresovani moći da prisustvuju. Takođe, planiran je dolazak i gostovanje visokih državnih zvaničnika Republike Srbije, kao i kulturno-umetnički program.

 

Naučno-stručno društvo za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama organizuje Drugi nacionalni seminar iz oblasti upravljanja rizicima u vanrednim situacijama