Osnovna bezbednosna obuka – Stara Planina

  • Post category:Vesti
  • Post comments:0 Comments

U periodu od 13-16. jula (4 dana) Naučno-stručno društvo za upravljanje rizicima u vanrednim situacija organizuje

OSNOVNU BEZBEDNOSNU OBUKU

Upravljanje rizicima i mere zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama.

Obuka će biti održana na Staroj planini.

CENA: 6500din.

U cenu je uključena obuka, sertifikat na kraju obuke, smeštaj, prevoz, obroci (doručak, ručak i večera) i poseta odredjenih lokacija.

Svi prijavljeni dobijaju gratis majicu i kačket Društva.

PRIJAVA:

Prijave će se vršiti u maloj sali Doma kulture Studentskog grada od 10-12h u sledećim terminima: 21. maja, 28. maja i 4. juna. Trenutno je završen proces prijavljivanja, sve dodatne informacije se mogu dobiti preko nsdr-urvs@gmail.com

Prilikom prijave neophodno je platiti 2000 dinara radi rezervacije mesta s obzirom da je broj mesta ogranicen. Takodje, nije neophodno lično prisustvo.

Ostatak će se plaćati do 1. jula.

Upravni odbor NSDR-URVS

Vladimir Cvetkovic

Prof. dr Vladimir M. Cvetković je zaposlen na Univerziteta u Beogradu, Fakultetu bezbednosti i realizuje nastavu na predmetima: Upravlјanje rizicima u vanrednim situacijama, Zaštita od prirodnih i antropogenih katastrofa, Bezbednosni rizici i katastrofe, Metodologija procene rizika od katastrofa, Rukovodjenje u vanrednim situacijama, Smanjenje rizika od katastrofa. Više od 15 godina se bavi istraživanjem u oblasti studija katastrofa. Objavio je preko 250 naučnih radova i 20 knjiga iz oblasti studija katastrofa. Predsednik je i osnivač Naučnog stručnog društva za upravlјanje rizicima u vanrednim situacijama, Međunarodnog instituta za istraživanje katastrofa i glavni urednik Međunarodnog časopisa za upravlјanje rizicima od katastrofa (International Institute for Disaster Research). Dobitnik je brojnih nagrada od čega je najznačajnija nagrada za najboljeg mladog naučnika Srbije ,,Danubius Young Scientist Award 2017“ koja se dodeljuje od strane Austrijskog ministarstva za nauku, istraživanje i ekonomiju (BMWFW) i Instituta za Dunavski region i Centralnu Evropu (IDM) za izuzetna dostignuća u nauci. Više o njegovoj biografiji možete pogledati na sledećoj adresi - https://vladimircvetkovic.upravljanje-rizicima.edu.rs/.

Оставите одговор