Obezbeđivanje evakuisanog područja u uslovima katastrofa izazvanih poplavama

  • Post category:Vesti

Poštovani, u okviru međunarodnog projekta DAREnet organizujemo vrlo interesantnu obuku – ,,Obezbeđivanje evakuisanog područja u uslovima katastrofa izazvanih poplavama“.Pozivam sve policijske službenike i ostale zainteresovane stručnjake iz oblasti bezbednosti da pohađaju obuku koja će biti održana ,,online“ 16. septembra od 11.00 do 13.00 časova.

Možete se registrovati preko sledećeg linka – https://www.cmine.eu/events/40432

International project – DAREnet

We are currently conducting a series of online workshops on various topics related to “equipment” in flood response. One selected topic will deal with “Securing evacuated areas”. Therefore, participants with a police background are of crucial importance.

Please, you can register here (it is free) – https://www.cmine.eu/events/40432

Srdačni pozdravi

Doc. dr Vladimir M. Cvetković

Univerzitet u Beogradu, Fakultet bezbednostiNaučno-stručno društvo za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama – http://upravljanje-rizicima.com/

Vladimir Cvetkovic

Prof. dr Vladimir M. Cvetković je zaposlen na Univerziteta u Beogradu, Fakultetu bezbednosti i realizuje nastavu na predmetima: Upravlјanje rizicima u vanrednim situacijama, Zaštita od prirodnih i antropogenih katastrofa, Bezbednosni rizici i katastrofe, Metodologija procene rizika od katastrofa, Rukovodjenje u vanrednim situacijama, Smanjenje rizika od katastrofa. Više od 15 godina se bavi istraživanjem u oblasti studija katastrofa. Objavio je preko 250 naučnih radova i 20 knjiga iz oblasti studija katastrofa. Predsednik je i osnivač Naučnog stručnog društva za upravlјanje rizicima u vanrednim situacijama, Međunarodnog instituta za istraživanje katastrofa i glavni urednik Međunarodnog časopisa za upravlјanje rizicima od katastrofa (International Institute for Disaster Research). Dobitnik je brojnih nagrada od čega je najznačajnija nagrada za najboljeg mladog naučnika Srbije ,,Danubius Young Scientist Award 2017“ koja se dodeljuje od strane Austrijskog ministarstva za nauku, istraživanje i ekonomiju (BMWFW) i Instituta za Dunavski region i Centralnu Evropu (IDM) za izuzetna dostignuća u nauci. Više o njegovoj biografiji možete pogledati na sledećoj adresi - https://vladimircvetkovic.upravljanje-rizicima.edu.rs/.