Kompanija ALBO – zvanični sponzor treće osnovne bezbednosne obuke iz oblasti zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama

  • Post category:Vesti

Naučno-stručno društvo za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama organizuje treću po redu osnovnu bezbednosnu obuku iz oblasti zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama koja će biti održana u periodu od 29. oktobra do 1. novembra 2020. godine u Ovčarsko-kablarskoj klisuri.

Imajući u vidu neophodnost korišćenja raznovrnsne opreme iz oblasti bezbednosti, kompanija ALBO je postala zvanični sponzor obuke koja će se održati krajem oktobra. U ime svih članova i lično ime, predsednik Naučno-stručnog društva za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama doc. dr Vladimir M. Cvetković zahvalio se rukovodstvu kompanije na nesebičnoj pomoći i podršci koju pružaju u cilju unapređivanja otpornosti i bezbednosti svih građana Republike Srbije

Naime, kompanija ALBO lider je u oblasti bezbednosti na radu i lične zaštitne opreme. ALBO je  osnovan je 1992. godine i tokom više od dvadeset pet godina rada proširio je delatnost na uvoz i izvoz, a sam asortiman na preko pet hiljada artikala, koji danas obuhvata sve kategorije lične zaštitne opreme i proizvode za higijenu i bezbednost radnog mesta. 

Albo kupcima pruža proizvode vrhunskog kvaliteta, najpovoljnije cene i isporuku u najkraćem roku, zahvaljujući širokom asortimanu uvek dostupnom na lageru.         

Razvijena  mreža distributera  pokriva teritoriju Srbije i zemlje u okruženju, a pored veleprodajne mreže, razvijen je i asortiman za maloprodaje, pa je lična zaštitna oprema sada dostupna svim radnicima.

Misija kompanije Albo je  podizanje svesti o značaju korišćenja lične zaštitne opreme, pružanje stručne pomoći korisnicima pri izboru same opreme i kompletne postprodajne usluge.

Sve navedeno vodi ka ostvarenju zajedničkog cilja, koji je i moto kompanije Albo – ZAJEDNO DO BEZBEDNOSTI.

Vladimir Cvetkovic

Prof. dr Vladimir M. Cvetković je zaposlen na Univerziteta u Beogradu, Fakultetu bezbednosti i realizuje nastavu na predmetima: Upravlјanje rizicima u vanrednim situacijama, Zaštita od prirodnih i antropogenih katastrofa, Bezbednosni rizici i katastrofe, Metodologija procene rizika od katastrofa, Rukovodjenje u vanrednim situacijama, Smanjenje rizika od katastrofa. Više od 15 godina se bavi istraživanjem u oblasti studija katastrofa. Objavio je preko 250 naučnih radova i 20 knjiga iz oblasti studija katastrofa. Predsednik je i osnivač Naučnog stručnog društva za upravlјanje rizicima u vanrednim situacijama, Međunarodnog instituta za istraživanje katastrofa i glavni urednik Međunarodnog časopisa za upravlјanje rizicima od katastrofa (International Institute for Disaster Research). Dobitnik je brojnih nagrada od čega je najznačajnija nagrada za najboljeg mladog naučnika Srbije ,,Danubius Young Scientist Award 2017“ koja se dodeljuje od strane Austrijskog ministarstva za nauku, istraživanje i ekonomiju (BMWFW) i Instituta za Dunavski region i Centralnu Evropu (IDM) za izuzetna dostignuća u nauci. Više o njegovoj biografiji možete pogledati na sledećoj adresi - https://vladimircvetkovic.upravljanje-rizicima.edu.rs/.