Kompanija ALBO – zvanični sponzor treće osnovne bezbednosne obuke iz oblasti zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama

  • Post category:Vesti

Naučno-stručno društvo za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama organizuje treću po redu osnovnu bezbednosnu obuku iz oblasti zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama koja će biti održana u periodu od 29. oktobra do 1. novembra 2020. godine u Ovčarsko-kablarskoj klisuri.

Imajući u vidu neophodnost korišćenja raznovrnsne opreme iz oblasti bezbednosti, kompanija ALBO je postala zvanični sponzor obuke koja će se održati krajem oktobra. U ime svih članova i lično ime, predsednik Naučno-stručnog društva za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama doc. dr Vladimir M. Cvetković zahvalio se rukovodstvu kompanije na nesebičnoj pomoći i podršci koju pružaju u cilju unapređivanja otpornosti i bezbednosti svih građana Republike Srbije

Naime, kompanija ALBO lider je u oblasti bezbednosti na radu i lične zaštitne opreme. ALBO je  osnovan je 1992. godine i tokom više od dvadeset pet godina rada proširio je delatnost na uvoz i izvoz, a sam asortiman na preko pet hiljada artikala, koji danas obuhvata sve kategorije lične zaštitne opreme i proizvode za higijenu i bezbednost radnog mesta. 

Albo kupcima pruža proizvode vrhunskog kvaliteta, najpovoljnije cene i isporuku u najkraćem roku, zahvaljujući širokom asortimanu uvek dostupnom na lageru.         

Razvijena  mreža distributera  pokriva teritoriju Srbije i zemlje u okruženju, a pored veleprodajne mreže, razvijen je i asortiman za maloprodaje, pa je lična zaštitna oprema sada dostupna svim radnicima.

Misija kompanije Albo je  podizanje svesti o značaju korišćenja lične zaštitne opreme, pružanje stručne pomoći korisnicima pri izboru same opreme i kompletne postprodajne usluge.

Sve navedeno vodi ka ostvarenju zajedničkog cilja, koji je i moto kompanije Albo – ZAJEDNO DO BEZBEDNOSTI.