Kompanija ALBO – zvanični sponzor treće osnovne bezbednosne obuke iz oblasti zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama

  • Post category:News

Naučno-stručno društvo za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama organizuje treću po redu osnovnu bezbednosnu obuku iz oblasti zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama koja će biti održana u periodu od 29. oktobra do 1. novembra 2020. godine u Ovčarsko-kablarskoj klisuri.

Imajući u vidu neophodnost korišćenja raznovrnsne opreme iz oblasti bezbednosti, kompanija ALBO je postala zvanični sponzor obuke koja će se održati krajem oktobra. U ime svih članova i lično ime, predsednik Naučno-stručnog društva za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama doc. dr Vladimir M. Cvetković zahvalio se rukovodstvu kompanije na nesebičnoj pomoći i podršci koju pružaju u cilju unapređivanja otpornosti i bezbednosti svih građana Republike Srbije

Naime, kompanija ALBO lider je u oblasti bezbednosti na radu i lične zaštitne opreme. ALBO je  osnovan je 1992. godine i tokom više od dvadeset pet godina rada proširio je delatnost na uvoz i izvoz, a sam asortiman na preko pet hiljada artikala, koji danas obuhvata sve kategorije lične zaštitne opreme i proizvode za higijenu i bezbednost radnog mesta. 

Albo kupcima pruža proizvode vrhunskog kvaliteta, najpovoljnije cene i isporuku u najkraćem roku, zahvaljujući širokom asortimanu uvek dostupnom na lageru.         

Razvijena  mreža distributera  pokriva teritoriju Srbije i zemlje u okruženju, a pored veleprodajne mreže, razvijen je i asortiman za maloprodaje, pa je lična zaštitna oprema sada dostupna svim radnicima.

Misija kompanije Albo je  podizanje svesti o značaju korišćenja lične zaštitne opreme, pružanje stručne pomoći korisnicima pri izboru same opreme i kompletne postprodajne usluge.

Sve navedeno vodi ka ostvarenju zajedničkog cilja, koji je i moto kompanije Albo – ZAJEDNO DO BEZBEDNOSTI.

Vladimir Cvetkovic

Vladimir M. Cvetkovic is the Assis. Prof. (Disaster Risk Management) at the University of Belgrade, Faculty of Security, and has been engaged in research in the field of disaster studies for 15 years. He has published over 250 research papers and 20 scientific monographs. He is the founder of the Scientific Professional Society for Disaster Risk Management in Serbia, the International Institute for Disaster Research, and Editor-in-Chief of the International Journal of Disaster Risk Management.