Anketa o pripremljenosti za vanredne situacije izazvane pandemijom korona virusa

  • Post category:Vesti
  • Post comments:0 Comments

Poštovani,

U cilju naučnog i sistematskog unapređenja nivoa pripremljenosti građana, domaćinstava, lokalnih zajednica i države za epidemije i pandemije, Naučno-stručno društvo za upravljenje rizicima u vanrednim situacijama (NSDR-URVS) realizuje istraživanje kojim želi da stekne uvid u vaše mišljenje i stavove o određenim aspektima pripremljenosti za reagovanje u vanrednoj situaciji izavanoj epidemijom korona virusa.

Anketa je anonimna (iako su nam potrebni neki podaci o vama, to neće biti ime i prezime, adresa stanovanja i elektronske pošte, broj telefona, i sl.), a rezultati istraživanja će se koristiti u naučne svrhe i biće objavljeni u naučnim publikacijama (poput naučnih radova).

Kako bi rezultati istraživanja mogli da doprinesu praktičnim promenama, ali i razvoju oblasti upravljanja u vanrednim situacijama izazvanim epidemijama i pandemijama, molimo vas da budete potpuno iskreni.

Srdačni pozdravi

Predsednik Naučno-stručnog društva za upravljanje rizicima u vanrednim situacijama (http://upravljanje-rizicima.com/)
Doc. dr Vladimir M. Cvetković
Univerzitet u Beogradu, Fakultet bezbednosti

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGG_fZpn2Zl-GEe1aQVgqRCBpRt59hkTa8m-8lzw1ecIS6-Q/viewform?usp=sf_link

Vladimir Cvetkovic

Prof. dr Vladimir M. Cvetković je zaposlen na Univerziteta u Beogradu, Fakultetu bezbednosti i realizuje nastavu na predmetima: Upravlјanje rizicima u vanrednim situacijama, Zaštita od prirodnih i antropogenih katastrofa, Bezbednosni rizici i katastrofe, Metodologija procene rizika od katastrofa, Rukovodjenje u vanrednim situacijama, Smanjenje rizika od katastrofa. Više od 15 godina se bavi istraživanjem u oblasti studija katastrofa. Objavio je preko 250 naučnih radova i 20 knjiga iz oblasti studija katastrofa. Predsednik je i osnivač Naučnog stručnog društva za upravlјanje rizicima u vanrednim situacijama, Međunarodnog instituta za istraživanje katastrofa i glavni urednik Međunarodnog časopisa za upravlјanje rizicima od katastrofa (International Institute for Disaster Research). Dobitnik je brojnih nagrada od čega je najznačajnija nagrada za najboljeg mladog naučnika Srbije ,,Danubius Young Scientist Award 2017“ koja se dodeljuje od strane Austrijskog ministarstva za nauku, istraživanje i ekonomiju (BMWFW) i Instituta za Dunavski region i Centralnu Evropu (IDM) za izuzetna dostignuća u nauci. Više o njegovoj biografiji možete pogledati na sledećoj adresi - https://vladimircvetkovic.upravljanje-rizicima.edu.rs/.

Оставите одговор